Preloader Image

Stoom

1HUMAN RACE
2STUPID JUST LIKE ME
3THE SUN
4FLOWER
5LADY FRIEND
6FREE MY MIND
7DREAMER IN A WORLD OF DREAMS
8IT FEELS SO

Met ondersteuning van het Fonds podiumkunsten heb ik drie musici kunnen inhuren om deze zomer (2021) een aantal performances te kunnen geven. De musici zijn: Arno van Nieuwenhuize op drums, Sanne van Delft op basgitaar en Sebastiaan Flier op gitaar.

Mijn tenor ukulele (Hawaiiaanse spelling)

Ik kan met recht zeggen dat mijn tenor ukulele mij door de Corona blues heeft geloodst. Hij bracht mij geestelijke verkoeling, inspireerde me tot het schrijven van meer dan vijftien lekkere liedjes (met Engelse teksten) en gaf me iets om mijn tanden in te zetten. Wat ik in deze anderhalf jaar heb geleerd kan je hier in zes nieuwe stukken uit het repertoire gaan horen. 

Het is tijd naar buiten te treden met eigen liedjes. Tijd voor hernieuwd contact met met elkaar, voor uitwissleing, voor het delen van verhalen. Het maakt niet uit waar, wanneer of voor wie en of het voor nu duizend toeschouwers is of voor twee: contact gaat het allerbeste met muziek.

Met ondersteuning van het Fonds podiumkunsten heb ik drie musici kunnen inhuren om deze zomer (2021) een aantal perfromances te kunnen geven. De musici zijn: Arno van Nieuwenhuize op drums, Sanne van Delft op basgitaar en Sebastiaan Flier op gitaar.

Geniet van deze eerste presentatie van Ar op Stoom